Pritja e kampionëve në KOKSH, presidenti Fidel Ylli takon yjet e boksit shqiptar

Publikuar më: 9/11/2021, ora 16:55

Pritja e kampionëve në KOKSH, presidenti Fidel Ylli takon yjet e boksit shqiptar

Publikuar më: 9/11/2021, ora 16:55

Tre kampionë shqiptarë të ringut, që kanë kthyer vëmendjen nga sporti i boksit në Shqipëri. Alban Beqiri, fituesi i medaljes së bronzit në Botëror, kampioni i Ballkanit, Denis Nurja dhe Ariol Zeneli, fitues i medaljes së bronzit në Kampionatin Europian për 18-vjeçarë u pritën në zyrat e Komitetit Olimpik nga presidenti Fidel Ylli.

Pritja e kampionëve në KOKSH, presidenti Fidel Ylli takon yjet e boksit shqiptar

Publikuar më: 9/11/2021, ora 16:55

Tre kampionë shqiptarë të ringut, që kanë kthyer vëmendjen nga sporti i boksit në Shqipëri. Alban Beqiri, fituesi i medaljes së bronzit në Botëror, kampioni i Ballkanit, Denis Nurja dhe Ariol Zeneli, fitues i medaljes së bronzit në Kampionatin Europian për 18-vjeçarë u pritën në zyrat e Komitetit Olimpik nga presidenti Fidel Ylli.