Pritjet teknologjike gjatë pandemisë

Redon Skikuli, ekspert i teknologjive “open source”, ishte i ftuar në Dita Jonë ku foli për mënyrën sesi teknologjia, na u gjend pranë gjatë pandemisë. Punë nga shtëpia, mësim në “Zoom” dhe blerje ushqimesh online, janë vetëm disa nga shumë mënyrat sesi zakonet tona ndryshuan gjatë Covid-19.