Pro amnistisë fiskale, Dhoma e Biznesit të Diasporës: Përfitojnë emigrantët dhe buxheti i shtetit

Publikuar më: 6/7/2022, ora 16:36

Pro amnistisë fiskale, Dhoma e Biznesit të Diasporës: Përfitojnë emigrantët dhe buxheti i shtetit

Publikuar më: 6/7/2022, ora 16:36

Dhoma e Biznesit të Diasporës mbështet Amnistinë Fiskale duke e vlerësuar se nisma i shërben direkt emigrantëve shqiptarë. Përfitimet sipas njëri nga themeluesit e Dhomës, Gjin Gjoka do të jenë të konsiderueshme.

Pro amnistisë fiskale, Dhoma e Biznesit të Diasporës: Përfitojnë emigrantët dhe buxheti i shtetit

Publikuar më: 6/7/2022, ora 16:36

Dhoma e Biznesit të Diasporës mbështet Amnistinë Fiskale duke e vlerësuar se nisma i shërben direkt emigrantëve shqiptarë. Përfitimet sipas njëri nga themeluesit e Dhomës, Gjin Gjoka do të jenë të konsiderueshme.