Pro dhe kundër, amnistia fiskale, argumentet e guvernatorit, presidentit dhe diasporës

Publikuar më: 6/7/2022, ora 19:23

Pro dhe kundër, amnistia fiskale, argumentet e guvernatorit, presidentit dhe diasporës

Publikuar më: 6/7/2022, ora 19:23

Gazetari Marjo Brakaj bën një përmbledhje të debateve më të fundit për draftin e amnistisë fiskale të propozuar nga qeveria.