Problem, plehrat kimike, subvencionimi i grurit po “josh” fermerët në Korçë

Publikuar më: 20/9/2022, ora 12:24

Problem, plehrat kimike, subvencionimi i grurit po “josh” fermerët në Korçë

Publikuar më: 20/9/2022, ora 12:24

Skema e re e subvencionimit për fermerët që kultivojnë grurë duket se ka joshur fermerët në qarkun e Korçës dhe pritshmëritë janë që sipërfaqet e mbjella me grurë të jenë më të larta krahasuar me vitet e mëparshme, kur sipërfaqet me drithëra po uleshin nga viti në vit. Kjo pritshmëri bazohet edhe në numrin e aplikuesve, për të përfituar nga kjo skemë.

Problem, plehrat kimike, subvencionimi i grurit po “josh” fermerët në Korçë

Publikuar më: 20/9/2022, ora 12:24

Skema e re e subvencionimit për fermerët që kultivojnë grurë duket se ka joshur fermerët në qarkun e Korçës dhe pritshmëritë janë që sipërfaqet e mbjella me grurë të jenë më të larta krahasuar me vitet e mëparshme, kur sipërfaqet me drithëra po uleshin nga viti në vit. Kjo pritshmëri bazohet edhe në numrin e aplikuesve, për të përfituar nga kjo skemë.