Problematikat në arsim, Qiraxhi: Ministrja Shahini të paktën duhet të njihte realitetin në Shqipëri

Aktivisti nga “Qëndresa qytetare”, Migen Qiraxhi ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00 ku foli për problematikat në arsim dhe komentoi punën e ministres Besa Shahini në krye të këtij sektori.