Problemet e biznesit për të marrë kredi

Publikuar më: 30/7/2020, ora 17:09

Problemet e biznesit për të marrë kredi

Publikuar më: 30/7/2020, ora 17:09

Në studio me Aurora Sulçen për të diskutuar për masat për nxitjen e kreditimit të ekonomisë dhe problematikat e biznesit është Heriola Spahiu, eksperte për mikrofinancën.

Problemet e biznesit për të marrë kredi

Publikuar më: 30/7/2020, ora 17:09

Në studio me Aurora Sulçen për të diskutuar për masat për nxitjen e kreditimit të ekonomisë dhe problematikat e biznesit është Heriola Spahiu, eksperte për mikrofinancën.