Problemet e bujqësisë, Korreshi: Nuk mund të kemi ministër të lindur në Bllok

Publikuar më: 16/11/2021, ora 14:59

Problemet e bujqësisë, Korreshi: Nuk mund të kemi ministër të lindur në Bllok

Publikuar më: 16/11/2021, ora 14:59

Teksa Parlamenti po përgatitet të miratojë buxhetin e ri dhe ndryshimet fiskale për vitin 2022, fermerët në Lushnje kanë protestuar për më tepër mbështetje. Ata i bëjnë thirrje deputetëve të mos miratojnë asnjë buxhet që nuk është konsultuar me ta për sektorin e bujqësisë dhe blegtorisë. Protesta e tyre u mbështet edhe nga deputeti i Partisë Demokratike, Saimir Korreshi, sipas të cilit, qeveria është shumë larg nga shqetësimet reale të fermerëve.

Problemet e bujqësisë, Korreshi: Nuk mund të kemi ministër të lindur në Bllok

Publikuar më: 16/11/2021, ora 14:59

Teksa Parlamenti po përgatitet të miratojë buxhetin e ri dhe ndryshimet fiskale për vitin 2022, fermerët në Lushnje kanë protestuar për më tepër mbështetje. Ata i bëjnë thirrje deputetëve të mos miratojnë asnjë buxhet që nuk është konsultuar me ta për sektorin e bujqësisë dhe blegtorisë. Protesta e tyre u mbështet edhe nga deputeti i Partisë Demokratike, Saimir Korreshi, sipas të cilit, qeveria është shumë larg nga shqetësimet reale të fermerëve.