Problemet e industrisë së bimëve mjekësore

Kërkesat e industrisë së bimëve mjekësore ndaj qeverisë. I ftuar në A2 Business, Filip Gjoka, kryetar i shoqatës së bimëve dhe erëzave të Shqipërisë