Problemet me dhëmbët, 1 në 5 fëmijë i ka të dëmtuar, shkak kequshqyerja dhe larja jo e mirë

Publikuar më: 4/3/2023, ora 16:36

Problemet me dhëmbët, 1 në 5 fëmijë i ka të dëmtuar, shkak kequshqyerja dhe larja jo e mirë

Publikuar më: 4/3/2023, ora 16:36

Një në pesë fëmijë në Shqipëri ka probleme me dhëmbët. Nuk Iajnë rregullisht, ushqimet e tyre të preferuara janë dhe armiqtë më të mëdhenjtë dhëmbëve, ndaj dhe dëmtimet  ju kanë nisur në moshë të hershme.

Problemet me dhëmbët, 1 në 5 fëmijë i ka të dëmtuar, shkak kequshqyerja dhe larja jo e mirë

Publikuar më: 4/3/2023, ora 16:36

Një në pesë fëmijë në Shqipëri ka probleme me dhëmbët. Nuk Iajnë rregullisht, ushqimet e tyre të preferuara janë dhe armiqtë më të mëdhenjtë dhëmbëve, ndaj dhe dëmtimet  ju kanë nisur në moshë të hershme.