Problemet me të folurën, në Elbasan rritet numri i fëmijëve që kanë nevojë për logoped

Publikuar më: 4/9/2023, ora 16:03

Problemet me të folurën, në Elbasan rritet numri i fëmijëve që kanë nevojë për logoped

Publikuar më: 4/9/2023, ora 16:03

Problemet dhe vonesat në të folur te fëmijët ka ngritur alarmin në Elbasan. Mjekët logopedë thonë se numri i atyre që kanë nevojë për kujdes të dedikuar, rritet ditë pas dite.

Problemet me të folurën, në Elbasan rritet numri i fëmijëve që kanë nevojë për logoped

Publikuar më: 4/9/2023, ora 16:03

Problemet dhe vonesat në të folur te fëmijët ka ngritur alarmin në Elbasan. Mjekët logopedë thonë se numri i atyre që kanë nevojë për kujdes të dedikuar, rritet ditë pas dite.