“Problemet mes nesh drejt zgjidhjes”, Bumçi: PD do të kthehet në një shtëpi të madhe

Publikuar më: 17/3/2022, ora 21:45

“Problemet mes nesh drejt zgjidhjes”, Bumçi: PD do të kthehet në një shtëpi të madhe

Publikuar më: 17/3/2022, ora 21:45

Përfaqësuesit i Komisionit të Rithemelimit, Aldo Bumçi deklaroi në Absolut 4 se problemet brenda Partisë Demokratike janë drejt zgjidhjes dhe se shumë shpejt ajo do të kthehet në një shtëpi e madhe bashkë me aleatët për të shkuar në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Bumçi deklaroi se Basha sot është në këtë gjendje, i braktisur, pasi nuk e respektoi votën e demokratëve më 11 dhjetor, duke bërë sikur ata nuk ishin, duke iu referuar Kuvendit në stadium.

“Problemet mes nesh drejt zgjidhjes”, Bumçi: PD do të kthehet në një shtëpi të madhe

Publikuar më: 17/3/2022, ora 21:45

Përfaqësuesit i Komisionit të Rithemelimit, Aldo Bumçi deklaroi në Absolut 4 se problemet brenda Partisë Demokratike janë drejt zgjidhjes dhe se shumë shpejt ajo do të kthehet në një shtëpi e madhe bashkë me aleatët për të shkuar në zgjedhjet e ardhshme parlamentare. Bumçi deklaroi se Basha sot është në këtë gjendje, i braktisur, pasi nuk e respektoi votën e demokratëve më 11 dhjetor, duke bërë sikur ata nuk ishin, duke iu referuar Kuvendit në stadium.