Procesi i Berlinit, Presidenti i ri dhe përçarja e opozitës

Publikuar më: 10/6/2022, ora 14:47

Procesi i Berlinit, Presidenti i ri dhe përçarja e opozitës

Publikuar më: 10/6/2022, ora 14:47

Pandi Gjata, producent në A2 CNN, ishte i ftuar në “Ditari”.