Procesi zgjedhor nga miratimi te zbatimi i ligjit elektoral, Gerta Meta: Duhet të ketë reagim më të fortë nga KQZ ndaj partive

Gerta Meta, drejtore ekzekutive e Shoqatës për Kulturë Demokratike ka folur në A2 për procesin zgjedhor nga miratimi te zbatimi i ligjit elektoral. Sipas Metës, për çështjet e mbetura pezull duhet të ketë një reagim më të fortë nga KQZ, duke vendosur afate që partitë të reagojnë dhe të vendosen përpara përgjegjësive.