ProCredit Bank, kursimet dhe alternativat për të kursyer

Një alternativë që vjen si propozim i sektorit bankar, lindur nga nevoja e qytetarëve në terren. Inovacionin e ProCredit Bank na e shpjegon përfaqësuesja Gledis Terziu.