ProCredit Bank, zonat 24/7. Shërbime në çdo kohë

Pandemia e Covid-19 ka nxjerrë në pah vështirësi të shumta të lidhura me operimin e shumë institucioneve, përfshirë edhe ato bankare. Sot, në “Dita jonë”, sollëm shembullin e Bankës ProCredit dhe mënyrën se si kjo bankë është përshtatur më së miri në situatën e pandemisë. Suada Mansaku, nga Pro Credit Bank, ishte në studion e “Dita jonë”.