Prodhimi i vaksinave, kompanitë private “në luftë” me kohën për miliona doza

Në laboratorë po krijohen nano-grimcat. ARN mesazhere, siç ekspertët shpjegojnë, po transportohet nga qelizat njerëzore përmes atyre që quhen flluska të vogla yndyrore. Por ato janë ekstremisht të vogla, dhe jashtëzakonisht të rëndësishme për krijimin e vaksinave anti-Covid. Deri më tani, nuk janë të mjaftueshme.