Prodhuesit: TVSH për ushqimet të ulet në 6% – A2

Prodhuesit: TVSH për ushqimet të ulet në 6%

Prodhuesit kërkojnë uljen e TVSH-së për ushqimet në 6 %. Një masë që do të ndihmonte industrinë ushqimore dhe konsumatorët.