Produktet ushqimore, PD kërkon në kushtetuese shfuqizimin e bordit të çmimeve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 15:38

Produktet ushqimore, PD kërkon në kushtetuese shfuqizimin e bordit të çmimeve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 15:38

Disa deputetë të Partisë Demokratike dorëzuan në Gjykatën Kushtetuese një kërkesë për të shfuqizuar vendimin e Qeverisë në bazë të të cilit funksionon bordi i përcaktimit të çmimeve për produktet ushqimore. Sipas deputetit Dashnor Sula, ky bord është abuziv dhe nuk përfaqëson interesat e qytetarëve. Një kërkesë të ngjashme demokratët e kanë depozituar më herët edhe për bordin që përcakton çmimin e karburanteve.

Produktet ushqimore, PD kërkon në kushtetuese shfuqizimin e bordit të çmimeve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 15:38

Disa deputetë të Partisë Demokratike dorëzuan në Gjykatën Kushtetuese një kërkesë për të shfuqizuar vendimin e Qeverisë në bazë të të cilit funksionon bordi i përcaktimit të çmimeve për produktet ushqimore. Sipas deputetit Dashnor Sula, ky bord është abuziv dhe nuk përfaqëson interesat e qytetarëve. Një kërkesë të ngjashme demokratët e kanë depozituar më herët edhe për bordin që përcakton çmimin e karburanteve.