Profesionet IT, kërkesa e lartë, pagat me rritjen më të shpejtë

Përditësuar më: 18/6/2022, ora 14:42

Profesionet IT, kërkesa e lartë, pagat me rritjen më të shpejtë

Përditësuar më: 18/6/2022, ora 14:42

Kompanitë private në Shqipëri po kërkojnë gjithmonë e më shumë punonjës nga fusha e teknologjisë së informacionit. Nevoja për digjitalizim që solli pandemia dhe zhvillimi i tregut i kanë bërë këto profesione ndër më të paguarat në vend.

Profesionet IT, kërkesa e lartë, pagat me rritjen më të shpejtë

Përditësuar më: 18/6/2022, ora 14:42

Kompanitë private në Shqipëri po kërkojnë gjithmonë e më shumë punonjës nga fusha e teknologjisë së informacionit. Nevoja për digjitalizim që solli pandemia dhe zhvillimi i tregut i kanë bërë këto profesione ndër më të paguarat në vend.