“Profesionistë dhe të guximshëm”, Putin përgëzon ushtarët e tij: Çliruat Luhansk, do dekoroheni

Publikuar më: 4/7/2022, ora 17:15

“Profesionistë dhe të guximshëm”, Putin përgëzon ushtarët e tij: Çliruat Luhansk, do dekoroheni

Publikuar më: 4/7/2022, ora 17:15

Presidenti rus, Vladimir Putin përgëzoi trupat e tij për çlirimin e rajonit lindor të Ukrainës, Luhansk. Në një takim me ministrin e mbrojtjes, Sergei Shoigu, shefi i Kremlinit tha se ushtarët e përfshirë në atë betejë duhet të pushojnë dhe të dekorohen, ndërsa njësitë e tjera duhet të vazhdojnë luftën.

“Profesionistë dhe të guximshëm”, Putin përgëzon ushtarët e tij: Çliruat Luhansk, do dekoroheni

Publikuar më: 4/7/2022, ora 17:15

Presidenti rus, Vladimir Putin përgëzoi trupat e tij për çlirimin e rajonit lindor të Ukrainës, Luhansk. Në një takim me ministrin e mbrojtjes, Sergei Shoigu, shefi i Kremlinit tha se ushtarët e përfshirë në atë betejë duhet të pushojnë dhe të dekorohen, ndërsa njësitë e tjera duhet të vazhdojnë luftën.