Profili i Ardian Dvoranit/ Karriera dhe “përplasjet” me politikën

Ardian Dvorani është ndër aktorët më të vjetër në lëmin e drejtësisë në vend. Por, më shumë se kurrë, emri i kreut të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi (KED), anëtar i Gjykatës së Lartë, është vënë sot në qendër të debatit politik mbi plotësimin e Gjykatës Kushtetuese.