Programi i PD për arsimin, Mehmeti: Ndihmon familjet, standartizon shkollat në mbarë vendin

Partia Demokratike prezantoi ditën e mërkurë programin e saj për arsimin, ku parashikohej rritjet e pagave për mësuesit, tekste falas, transport falas dhe rritje e buxhetit për këtë sektor.

Një nga hartuesit e këtij programi në PD, Ndriçim Mehmeti ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 ku solli detaje të reja për ndryshimet që parashikon ky program.