Programi i PD për shëndetësinë, Pampuri: Në qendër pacienti

Partia Demokratike ka prezantuar sot programin e saj për shëndetësinë. Pampuri pohon se PD nuk premton shëndetësi falas por premton pacientin në qendër të vëmendjes, ulje taksash, rritje pagash për mjekët dhe stimulim të tyre për të mos lënë Shqipërinë.