Programi shëndetësor i PD, Tabaku: I zbatueshëm dhe me afate kohore

Pas prezantimit të programit të Shëndetësisë së Partisë Demokratike, Mirela Tabaku, një nga hartueset e programit Mirela Tabaku ka dhënë në studion e A2 CNN disa detaje në lidhje me zbatueshmërinë e tij. Sipas saj programi shëndetësor është hartuar në bazë të problematikave që ka sistemi shëndetësor dhe në frymën e vizionin europian.