Progres-raporti, Bumçi: Komisioni Europian ka zhbërë vetveten, nuk është më i besueshëm

Teksa foli për progres-raportin e Komisionit Europian, Aldo Bumçi, ish-deputet i PD, u shpreh në A2 se nëse do të kishte Gjykatë Kushtetuese dhe do të ishte respektuar marrëveshja e 5 qershorit, shanset për hapjen e negociatave do të ishin shumë të mëdha.