Progres-raporti, Krasniqi: Nuk jep përgjigje nëse Shqipëria ka plotësuar kushtet, Varhelyi i painformuar

Raporti i fundit i KE-së nuk jep përgjigje nëse Shqipëria ka plotësuar kushtet dhe meriton hapjen e Konferencës së parë ndërqeveritare”. Kështu e lexon Afrim Krasniqi progres-raportin e prezantuar nga komisioneri për Zgjerimin Oliver Varhelyi, për të cilin shprehet se është i painformuar për zhvillimet në Shqipëri.