Progresi i teknologjisë po shkurton vendet e punës – A2

Progresi i teknologjisë po shkurton vendet e punës

Si çdo javë, Gerond Taçi flet për progresin teknologjisë dhe pasojat konkrete në shoqërinë tonë.