Projektbuxheti 2022: Ndryshimet që prodhuan debate dhe pakënaqësi

Publikuar më: 15/11/2021, ora 13:34

Projektbuxheti 2022: Ndryshimet që prodhuan debate dhe pakënaqësi

Publikuar më: 15/11/2021, ora 13:34

Përtej debatit politik, sot dhe nesër diskutohet në kuvend për buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2022. Anxhelo Haruni na sjell në vëmendje, të përmbledhura, diskutimet e mbajtura gjatë një 1 muaj në komisionin e ekonomisë dhe financave, si dhe ndarjet e buxhetit sipas sektorëve.

Projektbuxheti 2022: Ndryshimet që prodhuan debate dhe pakënaqësi

Publikuar më: 15/11/2021, ora 13:34

Përtej debatit politik, sot dhe nesër diskutohet në kuvend për buxhetin dhe paketën fiskale për vitin 2022. Anxhelo Haruni na sjell në vëmendje, të përmbledhura, diskutimet e mbajtura gjatë një 1 muaj në komisionin e ekonomisë dhe financave, si dhe ndarjet e buxhetit sipas sektorëve.