Projektbuxheti 2022: Rama flet për rritje pagash, Basha për ekonomi “Putiniste”

Publikuar më: 15/11/2021, ora 13:26

Projektbuxheti 2022: Rama flet për rritje pagash, Basha për ekonomi “Putiniste”

Publikuar më: 15/11/2021, ora 13:26

Në prezantimin e projektbuxhetit të vitit 2022 në Kuvend, kryeministri Rama premtoi se buxheti do të jetë gjithëpërfshirës dhe do t'i vijë në ndihmë shtresave në nevojë. Kreu i qeverisë shtoi se projektbuxheti do t'i vijë në ndihmë rritjes ekonomike dhe uljes së papunësisë. Qasja e qeverisë u kundërshtua nga kreu i opozitës, i cili akuzoi menaxhimin e financave publike si një ekonomi “Putiniste” e përqendruar në duart e një grupi oligarkësh.

Projektbuxheti 2022: Rama flet për rritje pagash, Basha për ekonomi “Putiniste”

Publikuar më: 15/11/2021, ora 13:26

Në prezantimin e projektbuxhetit të vitit 2022 në Kuvend, kryeministri Rama premtoi se buxheti do të jetë gjithëpërfshirës dhe do t'i vijë në ndihmë shtresave në nevojë. Kreu i qeverisë shtoi se projektbuxheti do t'i vijë në ndihmë rritjes ekonomike dhe uljes së papunësisë. Qasja e qeverisë u kundërshtua nga kreu i opozitës, i cili akuzoi menaxhimin e financave publike si një ekonomi “Putiniste” e përqendruar në duart e një grupi oligarkësh.