Projektbuxheti 2022, sa mbështet rritjen ekonomike dhe shtresat në nevojë?

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 14:07

Projektbuxheti 2022, sa mbështet rritjen ekonomike dhe shtresat në nevojë?

Përditësuar më: 15/11/2021, ora 14:07

Elton Haxhi, ish-zëvendësministër i Financave, ishte i ftuar në Ditarin e orës 13:00 në A2 CNN nga ku komentoi projektbuxhetin për vitin e ardhshëm.