Projektbuxheti 2022, Sejko: I përgjigjet situatës, me rrezik skema e pensioneve dhe koncesionet

Publikuar më: 5/11/2021, ora 13:37

Projektbuxheti 2022, Sejko: I përgjigjet situatës, me rrezik skema e pensioneve dhe koncesionet

Publikuar më: 5/11/2021, ora 13:37

Banka e Shqipërisë vlerëson se projektbuxheti për vitin e ardhshëm i përgjigjet krizave që vendi po kalon dhe nevojave që qytetarët kanë, por disa elementë të strukturës së tij duhen rishikuar. Në fjalën e tij në Komisionin për Ekonominë dhe Financat, Guvernatori Gent Sejko theksoi nevojën për krijimin e mekanizmave për mirëmenaxhimin të shpenzimeve publike, mbajtjen në kontroll të deficitit buxhetor dhe ruajtjen në nivele të kontrollueshme të Borxhit Publik.

Projektbuxheti 2022, Sejko: I përgjigjet situatës, me rrezik skema e pensioneve dhe koncesionet

Publikuar më: 5/11/2021, ora 13:37

Banka e Shqipërisë vlerëson se projektbuxheti për vitin e ardhshëm i përgjigjet krizave që vendi po kalon dhe nevojave që qytetarët kanë, por disa elementë të strukturës së tij duhen rishikuar. Në fjalën e tij në Komisionin për Ekonominë dhe Financat, Guvernatori Gent Sejko theksoi nevojën për krijimin e mekanizmave për mirëmenaxhimin të shpenzimeve publike, mbajtjen në kontroll të deficitit buxhetor dhe ruajtjen në nivele të kontrollueshme të Borxhit Publik.