Projektbuxheti 2022, Sulçe: Shpresoj që të ketë amendime edhe nga brenda shumicës

Publikuar më: 16/11/2021, ora 10:17

Projektbuxheti 2022, Sulçe: Shpresoj që të ketë amendime edhe nga brenda shumicës

Publikuar më: 16/11/2021, ora 10:17

Producentja Ekzekutive e Biznesit në A2 CNN, Aurora Sulçe zbërthen efektet e paketës së re fiskale të propozuara nga shumica, ndikimin e zërave të projektbuxhetit për vitin 2022 në ekonominë shqiptare dhe atë që parashikohet të ndodhë në ditën e dytë të debatit në Parlament.

Projektbuxheti 2022, Sulçe: Shpresoj që të ketë amendime edhe nga brenda shumicës

Publikuar më: 16/11/2021, ora 10:17

Producentja Ekzekutive e Biznesit në A2 CNN, Aurora Sulçe zbërthen efektet e paketës së re fiskale të propozuara nga shumica, ndikimin e zërave të projektbuxhetit për vitin 2022 në ekonominë shqiptare dhe atë që parashikohet të ndodhë në ditën e dytë të debatit në Parlament.