Projektbuxheti 2023, shpenzimet rriten në 5,8 miliardë euro

Publikuar më: 20/10/2022, ora 13:41

Projektbuxheti 2023, shpenzimet rriten në 5,8 miliardë euro

Publikuar më: 20/10/2022, ora 13:41

Qeveria ka hartuar buxhetin për vitin e ardhshëm. Në të parashikohen më shumë para në dispozicion dhe rritje e lehtë e shpenzimeve. Rikthimi i basteve sportive dhe taksa speciale për energjinë pritet të jenë dy politikat e reja që do të zbatohen vitin e ardhshëm.

Projektbuxheti 2023, shpenzimet rriten në 5,8 miliardë euro

Publikuar më: 20/10/2022, ora 13:41

Qeveria ka hartuar buxhetin për vitin e ardhshëm. Në të parashikohen më shumë para në dispozicion dhe rritje e lehtë e shpenzimeve. Rikthimi i basteve sportive dhe taksa speciale për energjinë pritet të jenë dy politikat e reja që do të zbatohen vitin e ardhshëm.