Projektbuxheti në Kuvend, për pensionistët vetëm indeksimi i përvitshëm

Publikuar më: 1/11/2021, ora 15:52

Projektbuxheti në Kuvend, për pensionistët vetëm indeksimi i përvitshëm

Publikuar më: 1/11/2021, ora 15:52

Qeveria e ka quajtur ndër të tjera, buxhetin 2022 si një buxhet social, që përfshin rritje pagash dhe rritjen e ndihmës ekonomike. Por për pensionistët është planifikuar vetëm indeksimi i përvitshëm. Për opozitën, qeveria kërkon të shpenzojë për luks, kur qytetarëve po u shtrenjtohet niveli i jetesës çdo ditë, prej rritjes së çmimeve.

Projektbuxheti në Kuvend, për pensionistët vetëm indeksimi i përvitshëm

Publikuar më: 1/11/2021, ora 15:52

Qeveria e ka quajtur ndër të tjera, buxhetin 2022 si një buxhet social, që përfshin rritje pagash dhe rritjen e ndihmës ekonomike. Por për pensionistët është planifikuar vetëm indeksimi i përvitshëm. Për opozitën, qeveria kërkon të shpenzojë për luks, kur qytetarëve po u shtrenjtohet niveli i jetesës çdo ditë, prej rritjes së çmimeve.