Projektbuxheti në Kuvend: Pikëpyetje për mbështetjen e sektorëve prioritarë të ekonomisë

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 15:41

Projektbuxheti në Kuvend: Pikëpyetje për mbështetjen e sektorëve prioritarë të ekonomisë

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 15:41

Komisioni për Ekonominë dhe Financat nisi sot shqyrtimin e projektligjit për Buxhetin e vitit të ardhshëm. Mbledhja prodhoi mjaft pyetje dhe debate nga deputetët, të cilët shprehën shqetësimin se sektorët prioritarë nuk po marrin mbështetjen e duhur, duke mos justifikuar as rritjen ekonomike të pritshme në 4.1% në vitin e ardhshëm.

Projektbuxheti në Kuvend: Pikëpyetje për mbështetjen e sektorëve prioritarë të ekonomisë

Përditësuar më: 1/11/2021, ora 15:41

Komisioni për Ekonominë dhe Financat nisi sot shqyrtimin e projektligjit për Buxhetin e vitit të ardhshëm. Mbledhja prodhoi mjaft pyetje dhe debate nga deputetët, të cilët shprehën shqetësimin se sektorët prioritarë nuk po marrin mbështetjen e duhur, duke mos justifikuar as rritjen ekonomike të pritshme në 4.1% në vitin e ardhshëm.