Projektbuxheti, Rama: Po rindërtojmë me ritme të jashtëzakonshme

Publikuar më: 5/11/2020, ora 16:26

Projektbuxheti, Rama: Po rindërtojmë me ritme të jashtëzakonshme

Publikuar më: 5/11/2020, ora 16:26

Në parlament diskutohet sot në parim projektbuxheti për vitin 2021. Ministrja e Financave, Anila Denaj, mbrojti buxhetin dhe kërkoi votën e deputetëve, për atë që e quajti buxhetin e përmirësimit të ekonomisë shqiptare.

Projektbuxheti, Rama: Po rindërtojmë me ritme të jashtëzakonshme

Publikuar më: 5/11/2020, ora 16:26

Në parlament diskutohet sot në parim projektbuxheti për vitin 2021. Ministrja e Financave, Anila Denaj, mbrojti buxhetin dhe kërkoi votën e deputetëve, për atë që e quajti buxhetin e përmirësimit të ekonomisë shqiptare.