Projektet e rindërtimit, Rama: Mundësi për t’i dhënë shtytje ekonomisë – A2

Projektet e rindërtimit, Rama: Mundësi për t’i dhënë shtytje ekonomisë

Një program rikrijimi, e konsideron qeveria atë të rindërtimit të Shijakut. Gjatë prezantimit të projekteve për banesat, pallatet dhe hapësirat publike, kryeministri Rama e quajti këtë proces një mundësi shumë të mirë për t’i dhënë zhvillim ekonomik zonës.