Projekti arab për portin e Durrësit

Investimi arab në portin e Durrësit erdhi në vëmendjen e publikut këtë fundjavë. Gazetari Anxhelo Haruni ishte i ftuar në Dita Jonë nga ku foli më shumë mbi planet e zhvillimit të portit, interesat dhe paratë.