Projekti i ri i Teatrit Kombëtar, a i përshtatet kompleksit arkitekturor përreth tij?

Arkitekti Erald Martiro tha për A2 se projekti i ri i Teatrit Kombëtar mund të qëndrojë kudo në Tiranë dhe për këtë arsye nuk kishte pse të prishej godina e vjetër.