Projekti i ri, sporti në shkolla dhe universitete

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:53

Projekti i ri, sporti në shkolla dhe universitete

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:53

Pesë milionë euro fond për sportin në shkolla dhe universitete. Projekti i ri që do të drejtohet nga Komiteti Olimpik me fondet e qeverisë, ka në dispozicion shifrën më të lartë të akorduar ndonjëherë në Shqipëri.

Projekti i ri, sporti në shkolla dhe universitete

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:53

Pesë milionë euro fond për sportin në shkolla dhe universitete. Projekti i ri që do të drejtohet nga Komiteti Olimpik me fondet e qeverisë, ka në dispozicion shifrën më të lartë të akorduar ndonjëherë në Shqipëri.