Projekti i termoizolimit në Elbasan, pas investimit kabllot lihen nëpër rrugë

Publikuar më: 24/11/2022, ora 18:45

Projekti i termoizolimit në Elbasan, pas investimit kabllot lihen nëpër rrugë

Publikuar më: 24/11/2022, ora 18:45

Çdo e mirë e ka një të keqe. Pikërisht kjo shprehje i shkon situatës që po përjetojnë disa dhjetëra familje të lagjes “Shënkoll” në Elbasan, ku prej disa javësh ka nisur projekti për rritjen e eficencës energjetike me veshjen e pallateve me material termoizolues. Por pas përfundimit të fasadave të pallateve, një rrjetë e vërtetë kabllosh dhe telash, duke nisur nga ato elektrike, të internetit, telefonisë dhe shërbimeve kabllore, që dikur ishin të varura në muret e pallateve, tani janë lënë në rrugë dhe të varura ku të munden në lartësi që jo vetëm janë të arritshme nga njerëzit, por edhe nga mjetet.

Projekti i termoizolimit në Elbasan, pas investimit kabllot lihen nëpër rrugë

Publikuar më: 24/11/2022, ora 18:45

Çdo e mirë e ka një të keqe. Pikërisht kjo shprehje i shkon situatës që po përjetojnë disa dhjetëra familje të lagjes “Shënkoll” në Elbasan, ku prej disa javësh ka nisur projekti për rritjen e eficencës energjetike me veshjen e pallateve me material termoizolues. Por pas përfundimit të fasadave të pallateve, një rrjetë e vërtetë kabllosh dhe telash, duke nisur nga ato elektrike, të internetit, telefonisë dhe shërbimeve kabllore, që dikur ishin të varura në muret e pallateve, tani janë lënë në rrugë dhe të varura ku të munden në lartësi që jo vetëm janë të arritshme nga njerëzit, por edhe nga mjetet.