Projekti interesant nga Arbër Kadia, udhëtim në Shqipëri dhe promovim i saj përmes videove

Kuratori Arbër Kadia ka nisur prej pak kohësh një projekt interesant. Ai udhëton bashkë me familjen drejt disa prej pikave të rëndësishme turistike të Shqipërisë dhe i sjell përvojat përmes videosh të shkurtra të titulluara “G. Travels”. Ai ishte i ftuar mëngjesin e sotëm në Dita Jonë ku foli për këto vizita interesante turistike dhe sesi u zhvillua kjo, nga një ide, në një produkt video, që mund të ndahet gjerësisht.