Projekti “Lungomare 2″/ Prishjet në bregdet, banorët e Radhimës vijojnë qëndresën – A2

Projekti “Lungomare 2″/ Prishjet në bregdet, banorët e Radhimës vijojnë qëndresën

Ndërtimi i shëtitores “Lungomare 2” parashikon prishjen e ndërtesave në Radhimë të Vlorës dhe pronarët e tyre ia prezantuan problematikën e aksionit të IKMT-së përfaqësuesve të Avokatit të Popullit.