Projektligji për rininë, Rrjeti Rinor: Nuk zgjidhet punësimi dhe karta e studentit – A2

Projektligji për rininë, Rrjeti Rinor: Nuk zgjidhet punësimi dhe karta e studentit

Për herë të parë, të rinjtë shqiptarë do të kenë një ligj që synon t’i mbështesë në veprimtari të ndryshme për të drejtat e tyre. Drafti i hartuar nga Ministria e Arsimit dhe Rinise u diskutua në Komisionin e Edukimit.