Projektligji për SHÇBA, Agjencia e Mbikëqyrjes Policore miratohet nga deputetët e Komisionit të Ligjeve

Komisioni i Ligjeve kaloi në parim projektligjin për SHÇBA, e cila kthehet në Agjencinë e Mbikëqyrjes Policore.

Gjatë diskutimeve Adnor Shameti tha se ligji përafrohet me standardet e kërkuara që do transformojnë shërbimin për çështjet e brendshme dhe ankesat. Për këtë ai tha se gjatë diskutimeve nen për nen do dalin dhe problematikat.