Prokurori i “Shullazit” dhe ai i 613 kg kokainë dalin para KPK

Publikuar më: 6/6/2019, ora 20:39

Prokurori i “Shullazit” dhe ai i 613 kg kokainë dalin para KPK

Publikuar më: 6/6/2019, ora 20:39

Prokurorët e Krimeve të Rënda, Ened Nakuçi dhe Edvin Kondili, kandidatë për Prokurorinë e Posaçme AntiKorrupsion, të njohur si SPAK, dolën të enjten para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Për prokurorin Nakuçi, KPK konstatoi probleme të lehta me pasurinë, ndërsa Kondili rezultoi i pastër në të tre kriteret.

Prokurori i “Shullazit” dhe ai i 613 kg kokainë dalin para KPK

Publikuar më: 6/6/2019, ora 20:39

Prokurorët e Krimeve të Rënda, Ened Nakuçi dhe Edvin Kondili, kandidatë për Prokurorinë e Posaçme AntiKorrupsion, të njohur si SPAK, dolën të enjten para Komisionit të Pavarur të Kualifikimit. Për prokurorin Nakuçi, KPK konstatoi probleme të lehta me pasurinë, ndërsa Kondili rezultoi i pastër në të tre kriteret.