Prokuroria kërkon lirimin e të arrestuarve në protestën te PD, kosovarët e prangosur mohojnë akuzat

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:37

Prokuroria kërkon lirimin e të arrestuarve në protestën te PD, kosovarët e prangosur mohojnë akuzat

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:37

Prokuroria e kryeqytetit i ka kërkuar gjykatës të lirojë 34 personat e arrestuar për veprimet të jashtëligjshme gjatë protestës së 8 janarit te selia e PD. Në kërkesën për caktim mase, organi i hetimit kërkon masën "arrest në shtëpi" për 5 prej të arrestuarve dhe "detyrim për paraqitje" për të tjerët. Mes të prangosurve janë edhe 5 vetë nga Kosova, të cilët kanë mohuar të kenë qenë pjesë e protestës.

Prokuroria kërkon lirimin e të arrestuarve në protestën te PD, kosovarët e prangosur mohojnë akuzat

Publikuar më: 11/1/2022, ora 16:37

Prokuroria e kryeqytetit i ka kërkuar gjykatës të lirojë 34 personat e arrestuar për veprimet të jashtëligjshme gjatë protestës së 8 janarit te selia e PD. Në kërkesën për caktim mase, organi i hetimit kërkon masën "arrest në shtëpi" për 5 prej të arrestuarve dhe "detyrim për paraqitje" për të tjerët. Mes të prangosurve janë edhe 5 vetë nga Kosova, të cilët kanë mohuar të kenë qenë pjesë e protestës.