Prokuroria, përballë krimit dhe lidhjeve me politikën – A2

Prokuroria, përballë krimit dhe lidhjeve me politikën

Duken një refren i përsëritur akuzat që palët politike i adresojnë njëra-tjetrës për lidhje me krimin, kryesisht nga opozita për shumicën qeverisëse, qoftë ajo e majtë apo e djathtë. Akuza kundër akuza deri në kallëzime ne organet gjyqësore nga palët respektive. Nga ana e tij, organi i akuzës të krijon përshtypjen se herë i shpejton e herë i ndalon hetimet për dosjet ku pjesë janë dhe politikanë.

Për të diskutuar për politikanë në rolin e të akuzuarve, në studio me Juli Krisafin janë Ledio Braho, avokatit i zotit Ervin Salianji dhe gazeëtari i A2 CNN, Julian Kasapi.