Promovimi i shqiptarëve në Kanada, nevoja e emigrantëve për të ruajtur lidhjet me vendin

Publikuar më: 15/6/2022, ora 08:14

Promovimi i shqiptarëve në Kanada, nevoja e emigrantëve për të ruajtur lidhjet me vendin

Publikuar më: 15/6/2022, ora 08:14

Prej 5 vitesh Blerina Ruka jeton në Kanada. Dëshira për të promovuar shqiptarët bashkë me dëshirën për të bërë media, solli për herë të parë në Montreal një portal shqip në shërbim të kulturës dhe trashëgimisë shqiptare. Më shumë detaje, gazetarja Blerina Ruka i solli mëngjesin e sotëm në Dita Jonë.

Promovimi i shqiptarëve në Kanada, nevoja e emigrantëve për të ruajtur lidhjet me vendin

Publikuar më: 15/6/2022, ora 08:14

Prej 5 vitesh Blerina Ruka jeton në Kanada. Dëshira për të promovuar shqiptarët bashkë me dëshirën për të bërë media, solli për herë të parë në Montreal një portal shqip në shërbim të kulturës dhe trashëgimisë shqiptare. Më shumë detaje, gazetarja Blerina Ruka i solli mëngjesin e sotëm në Dita Jonë.